Воблер Ever Green C.C. Predator 60SP 60mm 7.5g #120 (Код товару #28423)

Воблер Ever Green C.C. Predator 60SP 60mm 7.5g #120
Наявність: Є в наявності
Відправка 1-3 робочі дні
Ever Green Виробник: Ever Green
Знижка 5% при онлайн оплаті
764 грн

Опис Воблер Ever Green C.C. Predator 60SP 60mm 7.5g #120

Воблер має відмінні польотні якості, і навіть за вітряної погоди цей компактний кренк закидається дуже далеко і точно. На монотонній рівномірній проводці С.С. Predator показує середньоамплітудну високочастотну гру, з початку підмотування круто йдучи вниз і займає свій робочий обрій, який становить 2,5-3 м, і суворо тримається на ньому до самого виходу з води.

За рахунок тонкої заглиблюючої лопаті приманка відмінно працює на ривковій проводці. Слід пам'ятати, що твічі необхідно виконувати таку силу, щоб воблер міг розвернутися практично на одному місці, не включаючи власну гру і не створюючи додаткових вібрацій. На правильній проводці C.C. Predator крутиться на одному місці як дзига, нерухомо застигаючи на паузі.

Дуже добре ловить C.C. Predator і на комбінованій проводці, тобто комбінації звичайної рівномірки з твічингом - ми ведемо деяку відстань кренк рівномірно, а потім виконуємо пару-трійку різких коротких ривків. Така проводка, як показала практика, часто провокує на атаку навіть пасивного хижака, причому всі клювання, як правило, припадають на першу секунду паузи після серії різких твічів. Ловить модель як наших традиційних хижаків – окуня, щука, судака та сома, так і язя з головоломком, яких найчастіше до хижаків не відносять.

Характеристики Воблер Ever Green C.C. Predator 60SP 60mm 7.5g #120

Характеристики
Вага, г 7.5
Глибина 2-3 метра
Довжина, см 6
Модель Воблер Ever Green C.C. Predator
Плавучість Суспендер
Тип Shad

Відгуки Воблер Ever Green C.C. Predator 60SP 60mm 7.5g #120

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Доставка