Валіза Gabol Future (L) Blue (123047-003) (Код товару #224947)

Валіза Gabol Future (L) Blue (123047-003)
Наявність: Нема в наявності
Gabol Виробник: Gabol
Знижка 5% при онлайн оплаті
4149 грн

Опис Валіза Gabol Future (L) Blue (123047-003)

Серія валіз Future від Gabol поєднує в собі максимальну простоту, надійність та зручність в експлуатації. Валіза виконана з легкого та водночас міцного матеріалу ABS пластику. Цей термопластичний матеріал має підвищену ударостійкість і пружність, що дуже важливо для валіз, які перевозяться в багажних відділеннях. Унікальний дизайн валізи допоможе легше ідентифікувати її серед інших, щоб уникнути плутанини з багажем. Внутрішній простір розділений перегородкою на два відділення з ременями для фіксації речей. Перевагою моделі є великий клапан розширення, що дозволяє за необхідності збільшити об'єм валізи.

Валіза Gabol Future (L) Blue (123047-003) оснащена чотирма колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Система забезпечує рівномірний перерозподіл навантаження на кожне колесо, що сприяє плавному руху та маневреності валізи. Колеса виготовлені з термопластичного поліуретану (TPU). Цей матеріал має міцність порівнянну з пластиком, гнучкістю силікону, а також підвищену стійкість до перепадів температури та стирання. Завдяки цьому колеса мають тривалий термін експлуатації. Також відмінною особливістю коліс із TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму під час руху валізи нерівною поверхнею.

Особливості:

-Відповідає регламенту REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) - Регламент Європейського товариства з реєстрації, оцінки, авторизації та обмеження виробництва та використання хімічних речовин.

-Клапан розширення дозволяє збільшити об'єм до 123,2 літра. 

-Чотири колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з термопластичного поліуретану (TPU).

-Вбудований кодовий замок.

-Висувна телескопічна алюмінієва ручка з фіксатором у двох положеннях.

-Бокова ручка для перенесення у горизонтальному положенні.

-Еластичні компресійні ремені на фастексі для фіксації багажу всередині.

Характеристики Валіза Gabol Future (L) Blue (123047-003)

Характеристики
Вага 4,3 кг
Колір Blue
Матеріал ABS
Особливості На 4-х колесах/З верхньою ручкою/З бічною ручкою/З кодовим замком
Тип Валізи

Відгуки Валіза Gabol Future (L) Blue (123047-003)

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Доставка