Вудилище DAM Effzett Intenze Dropshot 2.1m 7-28g (66067) (Код товару #192729)

Вудилище DAM Effzett Intenze Dropshot 2.1m 7-28g (66067)
Наявність: Є в наявності
Відправка 1-3 робочі дні
Dam Виробник: Dam
Знижка 5% при онлайн оплаті
2635 грн

Опис Вудилище DAM Effzett Intenze Dropshot 2.1m 7-28g (66067)

Спінінгові вудилища нової серії EFFZETT® INTENZE DROPSHOT спеціально призначені для лову класичним методом дроп-шот з човнів і катерів, а також з будь-яких височин над водою: причалів, пірсів, дамб і мостів. Гнучкі, надійні бланки з високомодульного карбону марки TC 36 Двоскладовий вудилищ спінінгів серії EFFZETT® INTENZE DROPSHOT з пропускними кільцями SeaGuide K-guide володіють достатньою потужністю, щоб впоратися при виведенні з опором навіть трофейних екземплярів щуки і судака. А для того, щоб рибалка завжди зміг помітити і миттєво зреагувати на саму обережну клювання зголоднілого хижака, чутливі вершинки спінінгів нової серії EFFZETT® INTENZE DROPSHOT пофарбовані в яскраво червоний колір.

• Рознесена ергономічна рукоятка з теплого синтетичного прогумованого матеріалу (для комфортної лову в прохолодну погоду) і оригінальний посилений катушкотримач, забезпечують доступ долоні і пальців рибалки до бланку, дозволяючи додатково повністю контролювати гру штучної приманки в різних водних горизонтах.

• Щоб запобігти небезпеці підробку унікальних вудилищ спінінгів нової серії EFFZETT® INTENZE DROPSHOT на торцевій заглушці рукоятки присутній лазерне гравіювання логотипу легендарного бренду.

Характеристики Вудилище DAM Effzett Intenze Dropshot 2.1m 7-28g (66067)

Характеристики
Вага, г 130
Довжина, м 2.1
Кількість секцій 2
Конструкція Штекерна
Матеріал Карбон
Модель DAM Effzett Intenze
Сезон Літо
Тест, приманка 7-28 г
Тип Спінінгові

Відгуки Вудилище DAM Effzett Intenze Dropshot 2.1m 7-28g (66067)

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Доставка