Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS) (Код товару #223863)

Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS)
Наявність: Є в наявності
Відправка 1-3 робочі дні
Ferrino Виробник: Ferrino
6799 грн

Опис Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS)

Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходить навіть для користувачів зростом більше 2 метрів. Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS) є найлегшим та найкомпактнішим синтетичним спальним мішком прямокутної форми серед моделей із подібним рівнем теплоізоляції. Незважаючи на те, що дана модель позиціонується як трисезонний спальник, але якщо в пріоритеті стоїть економія місця в рюкзаку, то спальний мішок можна використовувати і в зимових походах, завдяки значному запасу за екстремальною температурою. Зовнішний матеріал має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має визначне співвідношення ваги і термоізоляційних властивостей. Блискавка розстібається як ззовні, так і зсередини, має утеплювальний борт та стропу проти защемлення тканини в замку. Два однакових спальних мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок. Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS) ідеально підходить для тривалих подорожей з рюкзаком, самостійних ультратрейлів і важких походів з початку весни до кінця осені.

Абсолютно всі спальні мішки Ferrino відповідають міжнародному стандарту ISO 23537-1:2016. Цей стандарт нормує вимоги до спальних мішків і підтверджує відповідність зазначених температурних режимів, розмірів і ваги на ярликах.

Особливості:

-100% 300T Ripstop Polyester - легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop і стійкість до впливу ультрафіолету.

-600 g H.T.F. Compact - ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, добре переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення. -Завдяки 3D структурі забезпечує відмінні термоізоляційні характеристики спального мішка.

-Shingle Construction є спеціальним методом укладання утеплювача невеликими полотнами (за типом укладання черепиці). Таке укладання виключає виникнення будь-яких прогалин у шарі наповнювача та забезпечує більш високу термоізоляцію при збереженні об'єму.

-Прямокутна форма спального мішка дозволяє при повністю розстебнутому спальнику використовувати його як ковдру, а також забезпечує достатнє місце для рук і ніг, не сковуючи рух тіла, сприяє більш комфортному сну.

-Два однакових спальних мішки з лівою та правою блискавкою можна застебнути разом і перетворити на затишний двомісний спальний мішок.

-Капюшон має анатомічну форму, щільно облягає та надійно захищає голову та обличчя від холоду.

-Система швидкого стягування й ослаблення стяжки капюшона "One Touch" дає змогу зробити це швидко зсередини спальника однією рукою.

-Двостороння блискавка забезпечує зручне розстібання спального мішка зверху вниз.

-Вздовж блискавки передбачений утеплювальний борт, який перешкоджає проникненню холодного повітря через блискавку.

-Петлі для сушіння спального мішка.

-Компресійний чохол для зменшення об'єму спального мішка.

-Рекомендований для людей зростом до 205 см.

Характеристики Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS)

Характеристики
Вага 1200 г
Комплект поставки Спальний мішок/Компресійний чохол
Тип Спальний мішок

Відгуки Спальний мішок Ferrino Lightec Shingle SQ/-2°C Blue Left (86266NBBS)

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Доставка